Bakat bröd
med svamp och tomat
4 portioner

Ca 200 gr färsk skogssvamp
1 paket smördeg
3 msk TST Persillade krydda
TST Olivolja Equlibrium
3 st TST Soltorkade Tomater
2 msk TST Pesto Röd
1 msk rostad sesamfrö
Smör
Ägg
TST Grovsalt Svamp
Svartpeppar
Skär svampen i bitar och stek den i smör och olja, tillsätt persillade.
Låt den svalna innan du placerar det på det utkavlade smördegen.
Skär de soltorkade tomaterna i strimlor och rör ihop det tillsammans med den röda peston.
Placera den på degen.
Salta och peppra.
Pensla kanten med ägg och vik ihop till ett bröd.
Pensla överdelen med ägg och gör snitt på tvären och kvarna över svampsaltet.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader 15-20 min.
Tillsätt sesamfrön innan servering.
Servera gärna med en grönsallad!