The Spice Tree - Klicka för meny

Köttfärssås

Toscana

4 portioner

½ SILVERLÖK
4 VITLÖKSKLYFTOR
1 BURK HELA TOMATER
1 BURK TST BRUSHETTASÅS 3 TSK TST RÖD PESTO
2 DL RÖDVIN
500 G ÄLGFÄRS
100G FLÄSKFÄRS
2 TSK TORKAD BASILIKA 2 TSK TORKAD OREGANO 2 ST LAGERBLAD
SALT OCH PEPPAR
3 DL VITA BÖNOR
1 PAKET GNOCCHI FÄRSK BASILIKA PARMESANOST

Smaka på Italien.

Krossa de hela tomaterna för hand, tillsätt den hackade vitlöken, lök, bruschettasåsen, röd pesto, örterna, salt och peppar. Bryn färsen i en panna, tillsätt rödvin. Tillsätt såsen och låt puttra under lock i ca 40-50 min, tills det har kokat ner.

När det återstår ca 5 min så tillsätt de vita bönorna och låt det få ett uppkok. Smaka av med salt och peppar. Koka upp gnocchin enl. anvisningarna. Häll upp på ett fat och tillsätt 2 tsk smör och färsk basilika.
TSTBruschettasås

Bruschetta – Italian Style
TST Bruschettasås

Meny