Krabba
med fänkålssallad

2 syrliga äpplen
1 stor fänkål
½ granatäpple
1 påse blandsallad ca 80g
2 msk kapris
2 msk tranbär torkade
4 st kungskrabbor
SAGA Black Lava flingsalt
Honungs och senapsdressing
2 tsk Saga senap nr 2
1 msk TST granatäppelvinäger
1 ½ msk TST cream honung
3 msk TST olivolja
Salt och peppar
Dressing: blanda ihop alla ingredienserna till dressingen , smaka av med salt och peppar
Skiva äpplena och fänkålen tunt gärna med mandolin eller osthyvel.
Ta ur kärnorna ur granatäpplet.
Varva äpple, fänkål och sallad på tallrikar eller på ett stort fat.
Toppa med kapris, tranbär, granatäppelkärnor och dressing samt några flingor av Black lava flingsaltet
Dela krabborna och servera var sin klo till vardera person, eller ta ut krabbköttet och blanda det med salladen.