The Spice Tree - Klicka för meny

Kustsnittar

med heta räkor

4 portioner

3 ÄGG HÅRDKOKTA
2 DL KRABBKÖTT
1 DL CRÈME FRAICHE
1 TSK TST CITRONPEPPAR
3 DROPPAR TABASCO
2 TSK GRÄSLÖK HACKAD
2 MSK MAJONNÄS
1 CITRON
TUNT RÅGBRÖD
GURKA

HETA RÄKOR:
200 G SCAMPI
0,5 DL TST OLIVOLJA
1 RÖD CHILI FINHACKAD
2 VITLÖKSKLYFTOR I SKIVOR
1-2 MSK FÄRSK INGEFÄRA RIVEN
0,5-1 TSK MALD SPISKUMMIN
1 TSK PAPRIKA PULVER
SALT

Finhacka äggen och krabbköttet. Blanda crème fraiche, majonnäs, citronpeppar, tabasco, gräslök. Droppa i saften av en halv citron. Låt stå kallt och dra. Hacka vitlök, chili. Riv ingefäran och blanda ihop allt till en marinad. Stek scampin i olja, marinera dem därefter i marinaden. Skär tunna skivor av rågbröd. Lägg upp en klick av äggröran på ena skivan lägg på en gurkskiva. Lägg på den andra brödskivan och toppa med äggröran.

Perfekt tillsammans med en bubblig aperitif.

TST_Citronpeppar
Lemon Pepper Special
TST Citronpeppar

Meny