The Spice Tree - Klicka för meny

Stekt fläskfilé med kantareller

i sås med bacon och ramslök

INGREDIENSER:
Fläskfilé 500 gram
Smör
TST ev olja
TST flingsalt
TST svartpeppar
Kantareller 200gram
1 dl vatten
5 dl grädde
1 dl bacon hackad
2 msk TST ramslök
1 msk TST senap tryffel

GÖR SÅ HÄR:
1. Slå på ugnen på 225 grader.
2. Skär fläskfilen i centimeter tjocka skivor och stek i smör och olja.
3. Salta och peppra.
4. Lägg över de stekta skivorna i en ugnsform.
5. Stek upp bacon och häll därefter i vatten, grädde och låt koka upp.
6. Rör ner ramslöken, och senap.
7. Stek kantarellerna i smör , salta och peppra.
8. Häll över svampen i formen.
9. Häll därefter över såsen och gratinera i ugnen ett par minuter.
10. Servera med en god pasta.

Meny