The Spice Tree - Klicka för meny

Svamppasta

med krämig sås

4 portioner

4 st porcini svamp
2 vitlöksklyftor
Persiljeblad finhackad
TST olivolja
4 msk TST rough puff krydda
2 msk citron juice
1 msk citronskal
1 gullök
2 dl grädde
1 pkt Saga svamppasta
Riven parmesanost

Dela svampen i skivor, stek den i olja och smör. Tillsätt den finhackade vitlöken och löken. Tillsätt citronjuice och skal innan man öser i grädden. Låt små puttra i ca 15 min tills den tjocknat, medan du kokar pastan enligt anvisning.

Blanda ihop pasta och sås, rör om försiktigt. Ös upp på tallrik, strö över kryddan och persilja och riven parmesanost.

Dekorera med två skivor svamp.

Pasta-Svamp

Saga Svamppasta
TST Rough Puff Krydda

Meny