The Spice Tree - Klicka för meny

Tryffelpasta

med Vildsvinsragù

6 portioner

50g pancetta – strimmlad
1 finhackad lök
1 finhackad selleristjälk
500 g vildsvinsfärs
2 dl vitt vin
3 msk TST vildsvinskrydda
1 burk krossade/passerade tomater
Lagerblad
5 krossade enbär
1 kvist rosmarin -. Hackad
TST olivolja
Riven parmesanost
1 paket TST tryffelpasta

Låt grönsakerna fräsa i olivolja på medelvärme tillsammans med pancettan, så att de blir genomskinliga. Under tiden fräser du köttfärsen i smör med kryddan, så att den får färg. Lägg samma och häll på vin som får reducera ner lite innan tomaterna åker i. I med lagerblad och enbär , rosmarin , låt småputtra i ca 30 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med den nykokade pastan.

Olivolja-EV

Meny