Hickory Marinerad
Entrecote med Råstekta potatis
4 portioner

1 kg Nypotatis
3 msk The Spice Tree Olivolja
The Spice Tree French Herbs Flingsalt
Svartpeppar
4 skivor Entrecote
3 dl Real Hickory & Bourbon BBQ sås
1 tsk The Spice Tree Applewood Smoke seasalt
2 dl Philadelphia ost
2 msk ramslök
1 tsk Flingsalt ramslök
1 paket blandsallad
Örter av olika slag så som timjan, dragon, rosmarin
3 msk The Spice Tree Mangovinäger
Mortla det rökta saltet och lägg det i bbq såsen och låt marinera köttet i minst 3 timmar. Skölj potatisen och skiva den runt. Lägg den i en stekpanna med olja och stek den tills den har mjuknat strö på herb flingsaltet, och svartpeppar. Lägg osten i en skål och blanda i ramslöken och ramslöksaltet.
Lägg sedan upp det i fyra små skålar och ställ det kallt. Skölj salladen och hacka örterna grovt lägg det i en stor skål . Blanda ihop olja med vinäger och droppa över det på salladen. Grilla entrecoten tills den är genomstekt, pensla överflödig bbq sås under grilltiden.
Dekorera med örter.