Pannacotta
på Rökta Räkor
16 portioner

14-16 snapsglas
Ca. 30 skalade rökta räkor
4 gelatinblad av sorten extra guld
2 ½ dl vispad grädde
2 ½ dl crème fraiche
The Spice Tree Hickory salt
2 msk The Spice Tree Olivolja
1 msk The Spice Tree Chili chipotle
Ca. 2 msk hackad dill
Garnering
Dill
Hela chili chipotle doppade räkor
Citron
Skala räkorna och hacka dem grovt. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka grädden. Dra av från Spisen och rör ner de blötlagda gelatinbladen tills de smälter. Tillsätt crème fraiche, dill och hackade räkor, och röksaltet. Fördela smeten jämnt i snapsglas och ställ i kylen att stelna. Blanda olivolja samt chili chipotle och lägg i räkorna. Marinera i ca: 30 min. Garnera med färsk dill och de heta chili räkorna innan servering.
En härlig aptitretare som är god som förrätt, fint att servera i snapsglas.