Varm Rödkålssallad
med Kycklingspett
4 portioner

1 GRANATÄPPLE
CA 600 G RÖDKÅL
TST OLIVOLJA
2 MSK SAGA HALLON VINÄGER
1 DL HACKAD DILL
PINK LADY FLINGSALT
200 G FETAOST
KYCKLINGSPETT:
400 G KYCKLINGFILÉ
2 TSK SPISKUMMIN
1 NYPA CAYENNEPEPPAR
2 MSK TST OLIVOLJA
1 MSK ITALIENSK KYCKLING
1 PRESSAD VITLÖKSKLYFTA
Dela granatäpplet och gröp ur kärnorna. Plocka bort de vita hinnorna. Finstrimla kålen och stek den hastigt i olivolja i en stor panna. Ta av från värmen och blanda i vinäger och dill. Krydda med salt och peppar. Smula osten över salladen, strö på granatäppelkärnorna och till sist det rosa flingsaltet.
Skär kycklingen i små bitar. Rör ihop kryddor, olivoljan, vitlök. Blanda i kycklingen. Trä upp kycklingen på korta träspett. Stek spetten runt om i teflonpanna ca 5 min.