The Spice Tree - Klicka för meny

Pasta

Pulled Pork

8 portioner

2 kg av fläskkarré med ben
2 msk flingsalt
3 msk TST pulled pork krydda
2 gula lökar
1 vitlök
TST olivolja
500 g REAL BBQ sås smoked mesquite
2 dl köttbuljong
1 pkt TST pasta
Riven parmesanost

Sätt ugnen på 125 grader. Skölj och torka köttet. Gnid in köttet med kryddan. Häll olja i en ugnssäker gryta av järn. Lägg i köttet. Skala och klyfta löken och skala vitlökklyftorna och lägg runt om.

Häll på BBQ-såsen och buljongen över köttet. Sätt på lock och låt köttet stå i nedre delen av ugnen i ca 5 timmar. När det är färdigt ska det bara vara att dra av med en gaffel i köttet så att det faller isär. Koka pastan enligt anvisning. Lägg upp på ett fat och bland i pulled pork köttet. Strö över den rivna osten.

Pastaslev

TST REAL BBQ SÅS Smoked Mesquite
TST Olivolja
TST Pastaslev

 

Meny